Home PageBlog

Blog

kerstshopping bij Binkies

Te laat om je kerstcadeau online te bestellen? Kom langs!

Omdat velen onder ons wel een druk leven hebben en vaak niet de tijd hebben om kerstcadeau’s te gaan halen of om te bestellen op internet, opent Binkies uitzonderlijk de deuren. Zaterdag 23/12 ben je welkom van 14h tot 18h. Adres: Pikkelstraat 77 – 8540 Deerlijk

Opgepast: geen bancontact aanwezig. Gelieve gepast geld bij te hebben. Ook mogelijk om op voorhand te bestellen en te betalen via de webshop en daarna af te halen.

het vrolijke konijnenhol

Steun konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol

Konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol wil ongewenste konijnen opvangen en een nieuwe thuis voor ze zoeken! Omdat een opvang veel geld kost (huisvesting, voeding, dierenartskosten, …) willen wij graag een steentje bijdragen en hen financieel steunen. (meer…)

konijnenkoekjes

Zelfgemaakte konijnenkoekjes voor je konijnen

Het is vandaag wereld dierendag! Bij velen van ons is het wellicht elke dag wereld dierendag en verwennen we ons dieren sowieso al, maar als dat al enigszins mogelijk is, mag het vandaag nog wat meer zijn 🙂

Wist je dat je zelf konijnenkoekjes kan maken?

Koekjes voor je konijnen dus. Geen koekjes voor jezelf in de vorm van een konijn zoals we al eerder maakten 😉 (meer…)

tips voor een gelukkig konijn

Tips voor een gelukkig konijn

Uit een Nederlands onderzoek blijkt dat konijnen ongelukkig zijn. In Nederland worden er in totaal ongeveer 1,2 miljoen konijnen gehouden. Ieder jaar gaan zo’n 150.000 konijnen over de toonbank. Helaas zijn veel konijnen ongelukkig en dat komt omdat ze eenzaam zijn. (meer…)

Binkies bij Het Konijnenhof

Vandaag zijn we met het Binkies team gaan helpen als vrijwilliger bij Het Konijnenhof. Het konijnenhof is een opvang voor konijnen, met veel liefde gerund door Yentl. (meer…)

voorraadpot granola plateau

Voorraadpotten voor granola, koekjes, …

Heb je onze nieuwste voorraadpotten al gezien? Ze zijn zo schattig en ze staan prachtig in de keuken voor het bewaren van onder andere granola, koekjes, snoep, …

Persoonlijk bewaar ik mijn granola in deze potten. Die gebruik ik bijna dagelijks, dus leuk om op het aanrecht te zetten in de keuken. (meer…)

kerstcadeau

Bestel op tijd voor Kerst!

Heb je al gedacht aan de kerstcadeau’s? Wil jij een cadeautje van Binkies onder de kerstboom leggen? Bestel dan op tijd!

Op 21 en 22 december worden uitzonderlijk geen bestellingen verzonden. Wil je jouw bestelling ontvangen voor Kerstavond? Bestel dan voor 20 december – 21u via online betaling of kom langs op één van onze afhaal / opendeurdagen. (meer…)

gezonde speculoos

Gezonde speculoos

We zijn weer aan het bakken gegaan. Na de zandkoekjes in konijnenvorm, hebben we dit keer speculoos gemaakt, wel de gezondere versie. Het is er de ideale tijd voor met Sinterklaas.

Maar omdat Sinterklaas ook veel chocolade en suiker met zich meebrengt, kan het dus geen kwaad om wat minder suikers te gebruiken bij het bakken 🙂 (meer…)

eenvoudige zandkoekjes konijnenkoekjes

Konijnenkoekjes maken: eenvoudige zandkoekjes in konijnenvormpjes

Wat doe je op een vrije dag of op een regenachtige zondag? Ideaal om koekjes te bakken. En natuurlijk maken we ze hier op Binkies in een konijnenvorm!

Heel gemakkelijk om te maken en leuk om samen met de kids te doen. Je kan ze nadien naar eigen inspiratie versieren, bijvoorbeeld met hagelslag, suikersnoepjes, glazuur of bijvoorbeeld in chocolade doppen. (meer…)

daantje

Welkom bij Binkies

Is het leven niet veel vrolijker met konijnen om je heen? Natuurlijk! Wij hebben onze konijnen graag om ons heen. Maar als echte konijnenliefhebber, gaan we graag nog een stapje verder. (meer…)